MECHELEN – Mechels schoonheidssalon Diva is onderscheiden met de 100% suikersalon award. Het salon gebruikt voor ontharingen enkel suikerpasta’s.

Schoonheidsinstituut Diva uit Mechelen ontving zopas een 100% suikersalon award uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerster van het merk ROYX PRO.

ROYX PRO verdeelt sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing over heel België. ROYX PRO wil suikerontharing in België echt op de kaart zetten, en dat kan enkel via de professionele schoonheidsspecialistes die resoluut kiezen voor ontharing met suikerpasta’s ipv het traditionele harsen. Daarom wilde ROYX PRO deze instituten in de bloemetjes zetten.

Tijdens de jaarlijkse Sweet Sunday werden alle ROYX PRO schoonheidsspecialistes uitgenodigd om nieuwe producten te ontdekken, hun suikertechniek te verfijnen tijdens workshops of advies te krijgen over verkoop en marketing. Voor het eerst werden op Sweet Sunday ook de suikersalon awards uitgereikt. Shauni Wijns van Schoonheidssalon Diva ontving de award voor het Mechelse salon.

Geen twijfel

“De reacties van de klanten op de suikerbehandeling in ons salon zijn zo positief dat we niet lang getwijfeld hebben om enkel nog met suiker te ontharen”, zeggen Shauni en zaakvoerster Valerie Pauwels. “Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid. Tenslotte zijn we ook zeer tevreden over de ondersteuning die we van ROYX PRO krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing. Voor ons is het duidelijk: we do it sweet!”