distrilogDistrilog Group gaat via een eigen jobdag op de site in Willebroek op zoek naar nieuw bloed voor zijn grote logistieke groep met het hart van een familiebedrijf. Op zaterdag 23 januari zijn belangstellenden welkom op het hoofdkantoor van het bedrijf, Koningin Astridlaan 14 aan de oprit van de A12 richting Antwerpen in Willebroek.

Vanaf 10 uur worden kennismakingsgesprekken gehouden. Kandidaten voor één van de vacatures krijgen de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen, hun CV te bezorgen en te vertellen waar hij/zij naar op zoek is. Vertegenwoordigers van het bedrijf geven wat meer toelichting over Distrilog, de openstaande vacatures en de toekomstmogelijkheden.

Het lijstje van openstaande jobs is zeer divers: van een sitemanager, een ploegbaas, een financial controller en een business development manager voor de vestiging in Willebroek tot magazijnmedewerkers, reachers en bedienden, ook meestal voor Willebroek.

Uiteraard worden ook chauffeurs gezocht. “Wij zijn op zoek naar mensen die graag een rijbewijs C zouden halen: dit kan in samenwerking met Randstad, mits zij geselecteerd worden en dus de goede motivatie hebben, en bovendien een goede rijtest hebben afgelegd”, zegt Hannelore Festjens, HR Business Partner bij Distrilog Group.

Een overzicht van de beschikbare jobs vindt u hier.