Distrilog lanceert vacature-website

distrilogDistrilog Group, met hoofdkantoor in Willebroek, lanceert een aparte website om nieuwe werknemers aan te trekken. “We willen mensen warm maken om in de eigen regio te werken en onszelf profileren als regionaal werkgever. Via de site willen we tevens proberen een oplossing te vinden voor onze moeilijk in te vullen vacatures”, zegt sales director Bryan Beutels.

“De profielen die we zoeken en waar we moeilijk mensen voor vinden, zijn al een hele tijd dezelfde: arbeiders en chauffeurs C/CE. Onze groep groeit nog steeds en die mensen blijven we nodig hebben. Waarom we ze zo moeilijk vinden? Chauffeur is misschien geen sexy beroep, en mensen hebben er soms een verkeerde voorstelling van. En net dat willen we via onze nieuwe site werkbijdistrilog.be veranderen. Op de site willen we aantonen dat Distrilog veel moeite doet om aangename werkomstandigheden te creëren. Chauffeurs hebben bij ons echt een afwisselende job, en we zorgen voor aangename werkomstandigheden, wagens die goed in orde zijn…”

De nieuwe site is pas gelanceerd en wordt nog continu aangevuld. “Er komen testimonials op van werknemers, filmpjes… zodat het aansluit bij communicatie via sociale media. De site moet vooral laagdrempelig zijn. We willen ook het belang van werken in eigen streek benadrukken, en we willen de voordelen van werken voor een familiebedrijf – want dat is Distrilog nog steeds – ook meer in de verf zetten. Dit bedrijf gaat menselijk om met zijn menselijk kapitaal.”

Distrilog Group heeft momenteel voor de site Willebroek 10 vacatures voor chauffeurs CE en 5 voor chauffeurs C. Ook in Gent komen er plaatsen vrij voor arbeiders en chauffeurs.