distrilogDe Grote Prijs Niels Albert krijgt voor de tweede jaargang een naamsverandering. De veldrit gaat voor minstens twee jaar door het leven als Distrilog Niels Albert CX. De editie van dit jaar vindt op 22 oktober plaats in De Schorre in Boom. Naast de traditionele sponsoring houdt Distrilog Group uit Willebroek, dat zich toespitst op het retailsegment, ook een jobdag voor potentiële werknemers.

Het sponsoren van dit sportevenement was een bewuste keuze: sterk verankerd in de regio en een grote belangstelling dankzij het aantrekkelijke parcours en deelnemersveld. “Het is de perfecte situatie om ook een jobdag te organiseren”, klinkt het bij Bryan Beutels, Sales Director van Distrilog Group. “Als regionale werkgever is het voor ons belangrijk de voeling met de regio te houden en te versterken. Deze partnership is een win-win. De organisatie kan rekenen op een lange termijnpartner en potentiële werknemers kunnen Distrilog op een laagdrempelige manier leren kennen. We kijken uit naar de verdere ontwikkelingen van het evenement en een lange samenwerking.”

De jobdag start op 22 oktober om 9u30, vlakbij de ingang van het evenement. Bryan Beutels: “Om de mensen aan te moedigen, krijgt elke sollicitant een gratis ticket voor de veldrit. Na de lancering van onze website gericht op potentiële werknemers is dit de volgende stap in onze lange termijn plan als regionale werkgever.” Praktische informatie rond de jobdag is te vinden op www.werkbijdistrilog.be of via jobdag@distrilog.be.