Dirk Aerts bij Customs4Trade

dirkaertsDirk Aerts is de nieuwe partner van het Leestse bedrijf Customs4Trade, dat in november 2014 zijn tiende verjaardag vierde. Het consultancybedrijf dat werd gesticht door Pieter Haesaert is gespecialiseerd in douane en accijnzen en internationale handel. Naast Haesaert en nieuwe partner Dirk Aerts zijn ook Jo Vandewalle en Ilse Vermeersch lid van het management team van Customs4Trade.

Dirk Aerts werkte voorheen ruim elf jaar bij PricewaterhouseCoopers Belgium. “Met de komst van Dirk Aerts als partner kan C4T rekenen op de ervaring van een uitstekende specialist. Als jurist heeft hij een grondige kennis van de wetgeving betreffende douane, accijnzen en internationale handel”, aldus Customs4Trade.

Ook Aerts zelf begint vol enthousiasme aan zijn nieuwe job. “Bij C4T krijg ik de kans om mijn ervaring ten dienste te stellen van een jong en dynamisch team van douane- en accijnzen-consultants en om opnieuw samen te werken met Pieter Haesaert, die vroeger mijn collega was bij PwC. Ik ben ook actief in een aantal werkgroepen van het Nationaal Forum, het adviesorgaan waar zowel douane als ondernemingen in zetelen. Op die manier hoop ik een significante bijdrage te kunnen leveren voor de begeleiding van douane-activiteiten voor bestaande en nieuwe investeringen in België.”