digitofficeInnomedio, een team gepassioneerde IT’ers uit Oostmalle, heeft de online positie van DigitOffice verder uitgebouwd. DigitOffice is een leverancier van afdrukapparatuur met kantoren in Mechelen en Olen. Innomedio werkte voor hen onder meer een nieuwe website uit.

“De nieuwe website is opgebouwd rond de producten en diensten van DigitOffice”, zegt Jens Joosen, mede-zaakvoerder en salesverantwoordelijke van Innomedio. “Hun producten worden getoond via een uitgebreide zoekfilter met achterliggende berekening van de prijs. Er kan worden gezocht op de belangrijkste functionaliteiten van een toestel of op naam, model of merk. In de filter kan je ook het gemiddeld aantal afdrukken ingeven dat je verbruikt per maand. Op basis van de aangegeven specificaties en het gewenste aantal afdrukken worden de meest voordelige keuzes eerst getoond. Ook tweedehands toestellen en promoties kunnen op een overzichtelijke manier in de kijker worden gezet.”

Ook de online support, één van de sterke punten van DigitOffice, wordt duidelijk in de verf gezet net als de service die het bedrijf biedt aan zijn klanten. “Klanten kunnen een supportformulier invullen en dit wordt rechtstreeks verstuurd naar de technische dienst. Contactgegevens van zowel de zaakvoerders als van de technische dienst zijn makkelijk terug te vinden op de website.”

Innomedio staat bovendien in voor alle online marketing van DigitOffice, met onder meer nieuwsbriefcampagnes, advertising en analytics.

DigitOffice is tevreden over de samenwerking met Innomedio. “Vanaf de eerste besprekingen hadden we het gevoel dat Innomedio meteen doorhad wat onze betrachtingen waren. Alles gebeurde accuraat, snel en bovenal… volgens afspraak. Het eindresultaat is zoals het bedoeld was: to the point”, zegt John Fosté van DigitOffice.