DGI en Wijns verkopen units La Corbeille

Corbeille02De Groof Immo uit Sint-Katelijne-Waver, Wijns Vastgoed uit Berlaar en projectontwikkelaar Tervia’s uit Herselt commercialiseren samen de KMO-, industrie- en retailzone La Corbeille in de Stationsstraat in Westmeerbeek.

Op de site bevond zich vroeger de conservenfabriek La Corbeille die in 2008 werd overgenomen door Bonduelle. Drie jaar later werd de vestiging gesloten, waardoor er 14 ha industriegrond vrijkwam. Hier zijn nu 36 KMO- en industrie-units te koop, met een oppervlakte die varieert van 100 tot 10.000 m².

Een deel van de KMO-units bevindt zich in de gerenoveerde bestaande magazijnen; de rest is nieuwbouw die eind 2015 opgeleverd wordt. Sommige units hebben een aangrenzend bebouwbaar buitenterrein. Elke unit heeft gereserveerde parkeerplaatsen. De units kunnen worden gebruikt als werkruimte, opslagplaats of kantoor. De verkoopprijs begint vanaf 360 euro/m². Huren is eveneens mogelijk. Een concierge zal toezicht houden over de site.

In een tweede fase van het project zal een retailzone van 10.000 m² worden ontwikkeld als het RUP terzake wordt goedgekeurd. De units van deze zone zullen worden opgeleverd tegen 2016.