DHB DHB-Logistiek B.V. (Distributie Holland België uit Oosterhout) heeft Geert Detollenaere binnengehaald als commercieel directeur. DHB is een partnership van zes logistieke bedrijven: Distrilog uit Bornem, N. Charlier Inter (Wiltz), De Graaf Logistics (Oosterhout, NL), Thijs Logistiek (Weert, NL), Tielbeke Logistics (Lemelerveld, NL) en Wesseling Logistics (Sassenheim, NL).

Detollenaere werkte voorheen als business development director voor Norbert Dentressangle Logistics Belgium.

“Distrilog is partner en aandeelhouder van DHB-Logistiek”, zegt Bryan Beutels, sales director van Distrilog Group. “De partners van DHB wisselen vracht uit om te komen tot een meer ecologische distributie. We willen investeren in het concept omdat we er sterk in geloven. We zijn er al zeven jaar mee bezig, met de nadruk op groene oplossingen voor logistiek. Het is de bedoeling om te blijven groeien, en in dat kader moet ook de aanwerving van Geert Detollenaere worden gezien.”

Duurzame logistiek is het motto van DHB voor distributie en warehousing in de Benelux. Duurzame logistiek vermindert het aantal transporten en verhoogt toch de reactiesnelheid op de steeds wisselende vragen van de markt. DHB en zijn zes logistieke partners garanderen dat elke zending binnen de 24 uur op zijn bestemming is, overal in de Benelux.