Minder dan een jaar na de overname van Dranken Van Goethem uit Boom heeft de Rumstse groep AsterX nu ook de activiteiten van Laeremans Dranken uit Waarloos overgenomen. “Wij zijn enorm fier en enthousiast dat wij deze zeer professionele drankenhandel mee in onze groep kunnen opnemen”, zegt Christophe Geeraerts, die samen met zijn echtgenote Lies Devrieze zaakvoerder van AsterX is.

De teller van AsterX Dranken komt zo op drie vestigingen te staan. In maart 2015 startte de groep met een eigen drankenhandel in Rumst, ontstaan uit wijnhandel De Wijnboeren. “Laeremans Dranken past volledig in ons DNA. Ook zij streven naar een perfecte dienstverlening zodat de verwachtingen van de klant worden overtroffen. Een professionele begeleiding, uitgebreid assortiment van frisdranken, bieren, wijnen, sterke dranken met permanente promoties, uitmuntende degustaties en respect voor de feedback van de klant zijn hier enkele voorbeelden van”, zegt Christophe Geeraerts.

Events

Groep AsterX richt zich ook op de organisatie van feestjes en events. “Particulieren, organisaties en bedrijven zijn alsmaar meer op zoek naar een partner die de zorg voor de aankoop van drank, de huur van materiaal en dergelijke op zich neemt”, licht Christophe Geeraerts toe. Om aan deze vraag te voldoen, nam AsterX Dranken een verantwoordelijke events aan die klanten gratis advies geeft. “We hebben ook een ruime voorraad aan huurmateriaal ter beschikking, gaande van tafels en stoelen tot koel- en tapinstallaties.”

De geschiedenis van de groep AsterX gaat een heel eind terug. Sinds 1959 is de groep Devrieze-AsterX reeds actief in de ondernemingswereld met diverse doe-het-zelfzaken.