Derde kantoor voor domoXim

Ine Vermeeren, Kelly De Punder, Wout Vermeeren.

Ine Vermeeren, Kelly De Punder, Wout Vermeeren.

Vastgoedspecialist domoXim heeft in Boortmeerbeek een derde kantoor geopend. Dit kantoor richt zich op Boortmeerbeek, Haacht, Keerbergen en Hofstade en de omliggende gemeenten. DomoXim Vastgoed & Beheer heeft reeds meer dan vijf jaar succesvolle kantoren in Sterrebeek en Mechelen (op de Bruul).

DomoXim Vastgoed & Beheer is een familiaal bedrijf en onafhankelijk vastgoedspecialist. Sinds de start werkt domoXim veel voor expats. “Ons derde kantoor maakt ook in Boortmeerbeek de link naar buitenlandse kaderleden die de betere woning zoeken”, zegt zaakvoerder Kelly De Punder. “We startten domoXim jaren geleden in Zaventem, openden dan kantoren in Mechelen, Diest en binnen het NATO hoofdkwartier, maar we merkten dat er ruimte was voor goede makelaars in Boortmeerbeek en omstreken. En omdat we van Boortmeerbeek zijn en de schitterende locatie een niet te missen opportuniteit voor onze klanten is, was de beslissing snel genomen. We zullen hier in de toekomst nog verder onze zaak uitbouwen en ook de link met Mechelen en de internationale bedrijven sterk benadrukken.”

Het nieuwe kantoor in Boortmeerbeek vraagt volgens mede-zaakvoerder Ine Vermeeren een aangepaste aanpak. “Onze vitrine zal sowieso de zichtbaarheid en bekendheid van domoXim verhogen in de gemeente. We hebben de expertise om te werken rond vastgoed voor expatriates en deze ervaring kunnen we vanzelfsprekend ook voor de lokale verkoop- en verhuurmarkt optimaal gebruiken. Door deze internationale klanten moesten we de lat zeer hoog leggen wat betreft dienstverlening, veel hoger dan wat we in België gewoon zijn. De vastgoedmarkten die deze expats gewoon zijn, zijn in vele gevallen veel beter ontwikkeld dan de onze. Vooral de marketing van de panden is zeer efficiënt en dat proberen we hier ook toe te passen door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van de sociale media of door het regelmatig organiseren van vastgoedseminars.”

Het enthousiaste domoXim-team bestaat uit erkende vastgoedmakelaars en expat-specialisten. Ine Vermeeren, Wout Vermeeren en Lance Dewit zijn erkende BIV-makelaars, met Kelly De Punder en Alain Uytdenhoef als vastgoedspecialisten. Zij worden bijgestaan door het back-office team in Sterrebeek met Nathalie Moudens.

Het team wil zich onderscheiden van andere vastgoedkantoren door belangrijke extra services aan te bieden, onder meer via een partnerschap met de meeste nutsbedrijven en via een doorgedreven beheer van panden voor eigenaars die geen administratieve rompslomp willen.