SINT-KATELIJNE-WAVER – Deltalink bestaat 25 jaar. Het bedrijf uit Sint-Katelijne-Waver reikte daarom voor de gelegenheid enkele awards uit aan haar belangrijke partners. Onder meer Van Roey ICT Group, met vestiging in Mechelen, mocht er eentje in ontvangst nemen.

Deltalink bekroonde de jarenlange en trouwe samenwerking met Van Roey ICT Group met de Top Performing Reseller Award 2017. “Zij verdienen deze erkenning voor al hun inspanningen op het vlak van Security en Fortinet”, duidt Johan Cools, medeoprichter en zaakvoerder van Deltalink. “Hun focus ligt waar ze moet liggen, de expertise is alom aanwezig en bovenal leggen ze sterk groeiende omzetcijfers voor.”

Met de awards wil Deltalink haar belangrijke partners in de bloemetjes zetten en hen bedanken voor de voorbije jaren. “Binnen Deltalink zien we de relaties met onze klanten als een stevige hoeksteen. We kiezen er bewust voor om op lange termijn met iemand zaken te doen. De kwaliteit van die relatie bepaalt immers hoe succesvol een dienst of product is.”

Zilveren jubileum

In 1991 richtte Johan Cools Compurama op. Het bedrijf opereerde vanuit Lier als importeur en distributeur van netwerkapparatuur in België en Luxemburg. Die activiteit blijft tot op de dag van vandaag staande. Drie jaar later werd de naam omgevormd tot het huidige Deltalink en kwam ook Jean Christophe Thiry als vennoot erbij. De kantoren verhuisden naar Hever, maar sinds 1999 is Deltalink actief vanuit Sint-Katelijne-Waver.

Met al 25 jaar bagage schakelt Deltalink zelfs nog een versnelling hoger. “Zo hebben we dit jaar op verschillende diensten nieuwe werknemers aangenomen. Zij gingen meteen aan de slag in onze net gerenoveerde gebouwen”, aldus Johan Cools. Deltalink stelt vandaag in totaal 16 medewerkers tewerk. Ook de website kreeg deze zomer een stevige update.