Deltalink sluit exclusief distributiecontract af

BrickcomDeltalink heeft een exclusief distributiecontract voor België en Luxemburg afgesloten met de Taiwanese fabrikant Brickcom die gespecialiseerd is in IP-camera’s en oplossingen voor videobewaking.

“De samenwerking met Brickcom zorgt voor een goede combinatie met de producten en oplossingen die Deltalink reeds verdeelt”, klinkt het bij het bedrijf uit Sint-Katelijne-Waver. “De oplossingen voor videobewaking van Brickcom kunnen perfect worden geïntegreerd in de Deltalink portfolio en zijn een logische aanvulling van wat we reeds aanbieden. Andere voordelen zijn de solide expertise en de bredere waaier van producten van Brickcom en Deltalink die oplossingen op maat mogelijk maken voor alle  noden van onze klanten.”

Naast het traditionele kanaal van IT-resellers, kan Deltalink nu tevens een nieuw distributiekanaal aanboren: dat van de securitybedrijven en installateurs van beveiligingsoplossingen.

Deltalink werd opgericht in 1991 en is een innovatieve value added distributor voor LAN, WAN, VoIP, Internet security en surveillanceproducten en -oplossingen. De missie van het bedrijf is om partnerships op lange termijn op te bouwen met dealers, VAR’s en System Integrators. “Onze visie is gebaseerd op een simpel principe: “Behandel je klanten en leveranciers zoals je zelf behandeld zou willen worden”. We proberen altijd tegemoet te komen aan de wensen van de klant en die zelfs te overtreffen.”