SINT-KATELIJNE-WAVER – Deltalink is op het partnerevent van F-Secure Benelux uitgebreid in de bloemetjes gezet. Het bedrijf uit Sint-Katelijne-Waver, dat zich specialiseert in netwerkapparatuur, datacommunicatie en innovatieve cyberbeveiligingsoplossingen, ontving er de Distributor Award.

Begin juni organiseerde F-Secure een partnerevent in het Nederlandse Eindhoven. De expert in cyberbeveiliging reikte er 4 awards uit aan zijn partners uit de Benelux. Tosch won er de prijs van meest innovatieve partner, Avantage leverde het beste service model en License IT zorgde voor de snelste groei. De prijs van beste distributeur ging naar Deltalink uit Sint-Katelijne-Waver.

“Deltalink gaf vorig jaar betekenis aan ‘toegevoegde waarde’. Alleen zij al vermenigvuldigden de partnerschappen met een dozijn. Dit soort toewijding zit in het DNA van Deltalink en is uiterst opmerkelijk in het distributielandschap. Ze zijn uitgegroeid tot een trouwe partner”, zegt Aart Jonkers, country sales manager bij F-Secure.

Ook Deltalink is tevreden over de samenwerking. Johan Cools, general & sales manager van Deltalink: “We zijn erg trots op deze onderscheiding, die ons erkenning geeft voor ons harde werk. Het motiveert ons om te blijven doen waar we goed in zijn en om naar de toekomst te kijken.”

In 1991 richtte Johan Cools Compurama op. Het bedrijf opereerde vanuit Lier als importeur en distributeur van netwerkapparatuur in België en Luxemburg. Drie jaar later werd de naam omgevormd tot het huidige Deltalink en kwam ook Jean Christophe Thiry als vennoot erbij. De kantoren verhuisden naar Hever, maar sinds 1999 is Deltalink actief vanuit Sint-Katelijne-Waver. Er werken zo’n 16 medewerkers.