samenwerkingIT-dienstverlener Infotheek België met zetel in Mechelen is vanaf nu Dell Prefered Partner. Met deze status erkent Dell de Belgische vestiging van Infotheek als expert in de servicegebieden en producten van Dell.

Als Dell Preferred Partner voldoet Infotheek België aan strenge criteria en verplichte training van personeel. Klanten kunnen hierdoor profiteren van de kennis van Infotheek-personeel over Dell producten en services. Infotheek onderstreept hiermee zijn ambities op de Belgische markt.

“Met de behaalde Dell Preferred Partner status zijn wij nog sterker geworden in het aanbieden van oplossingen bij de steeds complexer wordende IT-behoeften”, aldus Alexander Goes, verkoopmanager bij Infotheek België.

In de toekomst willen Infotheek en Dell meer samenwerken op het gebied van training en opleiding van Infotheek-personeel en het Dell-productportfolio. “Met de end-to-end portfolio van Dell en de groeiambities van Infotheek kunnen klanten rekenen op een professionele combinatie van beide IT-giganten. Dankzij de inspanningen van zowel ons Category Management team als onze Sales-medewerkers hebben we deze mijlpaal behaald. Zo laten wij onze leveranciers zien dat wij blijven groeien en een belangrijke en serieuze speler zijn binnen de Belgische markt. Dit is nog maar het begin voor Infotheek België; onze ambitie is om de komende jaren nog meer statussen te behalen met ons team”, zegt Goes.