congrescentrumHet Provinciaal Recreatiedomein De Schorre is vooral bekend van evenementen als Putteke Winter, Tomorrowland, Music For Life en de Spartacus Run, maar het is tevens een goede locatie voor een congres, productpresentatie, vergadering of bedrijfsfeest. Zowel bedrijven, organisaties als eventbureaus kunnen in De Schorre terecht voor het organiseren van verschillende soorten activiteiten, gesteund door de event service van De Schorre en haar congrescentrum De Pitte.

Ter gelegenheid van haar 25ste verjaardag gooit De Schorre op 3 en 4 september de deuren van congrescentrum De Pitte open voor een B2B afternoon. Samen met haar partners biedt De Schorre die dagen doorlopend interactieve showcases, verrassende workshops en informatie. Om 15, 16, 17 en 18 uur zijn er workshops en showcases, met o.a. een workshop gin tonic (The Gin Boutique Boom), een tapcursus (Alken Maes), een showcase virtual reality (Skull Mapping) en een workshop barista (Brasserie De Schorre). Ondertussen kunnen deelnemende ondernemers boeiende contacten leggen in een ontspannen sfeer. DJ’s, verzorgde hapjes en animatie zorgen voor een sfeervolle omkadering.

Wie wil deelnemen, dient zich op voorhand (voor 1 september) in te schrijven. Dat kan hier.  Deelname aan de B2B Afternoon kost 50 euro per persoon.