Printsalon, de Hasseltse dochteronderneming van digitale drukkerij Burocad, neemt sectorgenoot De Marketiers over. De Marketiers heeft twee vestigingen: één aan de Liersesteenweg in Mechelen en één in Tessenderlo.

De geografische ligging van de twee vestigingen van De Marketiers vormt een mooie aanvulling voor Printsalon en past binnen de strategie om een wijd netwerk aan lokale shops uit te bouwen.

Manu Vanderstappen van Printsalon: “Wij geloven zeer sterk in lokale verankering en nabijheid. Onze klanten willen graag zeer snel en persoonlijk worden geholpen bij vragen rond drukwerk in de ruimste zin van het woord. Printsalon biedt daarom naast papieren drukwerk ook stickers, mailings, verpakkingen, textiel, promo artikelen, gadgets, posters, banners, reclamepanelen en zoveel meer.”

Net zoals Printsalon heeft De Marketiers een sterke lokale reputatie, zowel bij de particuliere markt als bij bedrijven uit de omgeving. Als vaste partner verzorgen ze het drukwerk voor tal van bedrijven en organisaties in en rond Mechelen en Tessenderlo.  Net vanwege deze sterke reputatie past De Marketiers perfect in de strategie van Printsalon en de Burocad groep.

Zowel in Mechelen als in Tessenderlo zullen de activiteiten extra kracht worden bijgezet via synergieën met de groep en uitbreiding van de productportfolio.

Marc De Belser van De Marketiers is tevreden met de overname. “Door onderdeel te worden van een grote, sterke groep als Burocad stellen we onze toekomst veilig en kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen.”

Voor Burocad betekent de overname een volgende stap in haar groeitraject. CEO Mieke Neven: “De expertise en productiecapaciteit die we hebben binnen onze productiesites in Peer en Hoboken, zijn een enorme ruggesteun voor de lokale shops. Tegelijk fungeren deze vestigingen als afhaal- en contactpunten voor lokale ondernemers en marketeers. Dit is een wisselwerking die uitermate goed werkt!”