De Bie Printing uit Duffel blijft groeien. Het bedrijf doet dat door sectorgenoten over te nemen en te integreren binnen de groep De Bie. De nieuwste aanwinst is Drukkerij Van Goethem uit Mortsel.

Van Goethem is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote offset,- digitale- en grootformaat nichemarkten, markten waar De Bie Printing nog verder kan doorgroeien. Voor De Bie Printing betekent deze overname versterking in de digitale drukafdeling. Door de vakkennis en apparatuur van Van Goethem kan een nog vollediger aanbod van grafische producten in huis worden verwerkt.

Els Bouckaert, de drijvende kracht achter Drukkerij Van Goethem, blijft net zoals vroeger het aanspreekpunt voor alle klanten. Bestaande afspraken lopen gewoon verder en de persoonlijke service blijft door haar gegarandeerd. De mogelijkheden voor de klanten van Drukkerij Van Goethem breiden echter fors uit door deze overname door groep De Bie Printing uit Duffel.

De Bie Printing nam eerder Albers Printing (1997), Albatros Printing (2008), Stockmans Kalenders (2010) en Peeters&Peeters Grafisch (2015) over. De groep is van plan de komende jaren nog fors verder te bouwen aan de uitbreiding van haar activiteiten, zowel op het vlak van digitale- en traditionele offsetdruk, als met multi-channel online oplossingen.

De grafische groep De Bie Printing werd opgericht in 1922 door de overgrootvader van de huidige zaakvoerders Bart en Johan De Bie, de vierde generatie. Momenteel zijn er 48 werknemers en de gecumuleerde omzet voor 2016 bedroeg 10,2 miljoen euro.

Het bedrijfspand in Duffel werd in 2009 uitgebreid van 2.000 naar 5.000 m2. Er werd flink geïnvesteerd in duurzaamheid, met een bedrijfsdak vol zonnepanelen, warmterecuperatiepompen, ecologische grondstoffen en een verantwoorde omgang met afvalstoffen.