DADDY KATE blijft aanwerven

DaddyDADDY KATE, een fusie tussen de Lierse drukkerij Claes-Roels en communicatiebedrijf The Factory Brussels, investeert volop in vers bloed. Sinds de samensmelting begin dit jaar nam het communicatiebureau mét drukkerij 12 mensen aan. En de jobhunt ligt niet stil: DADDY KATE is voor haar vestigingen in Jette en Sint-Pieters-Leeuw op zoek naar nog meer commerciële, grafische en technische profielen. DADDY KATE heeft intussen sinds eind september geen kantoor meer in Lier. Er werd wel een nieuwe vestiging geopend in Kontich.

De voorbije maanden wierf DADDY KATE heel wat jong talent aan. Zo ruilde Arne Banck (24) in augustus de schoolbanken voor een job als front-end developer bij het communicatiebureau.

Ook Jana Demeulemeester (22), dit jaar afgestudeerd in Communicatiemanagement aan de Thomas More hogeschool, heeft haar allereerste fulltime job te pakken bij DADDY KATE. Zij startte in juli als junior account executive Online.

Matthias De Schrijver (26) startte in september als Account Executive Print. Na zijn bacheloropleiding communicatiemanagement deed hij een eerste werkervaring op als commercieel adviseur bij een verzekeringskantoor. Daar leerde hij werken met cijfers, en logisch en salesgericht denken. Die mix viel in de smaak bij Daddy Kate en bezorgde hem de job.

In de drukkerij van DADDY KATE in Sint-Pieters-Leeuw is Jeremy Cardinael (20) gestart als afwerker drukwerk, een knelpuntberoep in de sector. Jeremy kon aan de slag bij het bedrijf via het systeem van individuele beroepsopleiding (IBO) van de VDAB. Na vier maanden interne opleiding on the job en een positieve evaluatie krijgt hij er een vast contract.

De drukkerij in Sint-Pieters-Leeuw is met Tim Rampelberg (30) bovendien een digitaal drukker rijker. Hij behaalde een diploma in multimediatechnieken en bouwde ervaring op als printroom operator bij grote namen als Procter & Gamble en Xerox. Tim maakt nu bij DADDY KATE deel uit van een polyvalent team van 6 drukkers.

Sinds de fusie in januari is Daddy Kate systematisch op zoek naar nog nieuwe krachten om haar verschillende teams (print, digital, branding en design) in Jette en Sint-Pieters-Leeuw te versterken. Het gaat onder meer om afwerkers in de drukkerij, magazijniers, een PHP developer, een junior IT-support medewerker en een account executive print. Info over de vacatures vindt u hier.