D+AHet Mechelse D+A heeft een fundamentele gedaanteverandering ondergaan. Het nieuwe logo is daar slechts een klein onderdeel van. “D+A is de som van de gespecialiseerde knowhow van een studiebureau en de concrete aanpak van een gedelegeerd bouwheer”, luidt het op de website van het bedrijf. Voortaan is het bedrijf opgeplitst in twee aparte entiteiten: D+A Consult en D+A Project.

Onder de hoofding D+A Consult ressorteren de bekende studiediensten van D+A voor ruimtelijke ordening, infrastructuur en bouw. “Daarbij streven we naar een totaaladvies. Dat onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag van de opdrachtgever, dus ook met het verwachte resultaat. Dat krijgt een centrale rol in het proces.”

D+A Project noemt zichzelf een gedelegeerd bouwheer. “Met deze nieuwe tak van ons bedrijf willen we ondernemers verlossen van de vele beslommeringen bij een bouwproject. Als gedelegeerd bouwheer bieden wij de overkoepelende visie, technische knowhow, juridische kennis en organisatorische efficiëntie om een project in naam van de bouwheer tijdig, perfect en binnen budget op te leveren.”

Bij de nieuwe structuur van D+A hoort een nieuw logo dat de veelzijdigheid van het bedrijf op een dynamische, eigentijdse en kleurrijke manier vertelt.

D+A, dat naast zijn kantoor in Mechelen ook een vestiging in Halle heeft, kan rekenen op een uitgebreid team van specialisten, met o.a. ingenieurs, landschapsarchitecten en ruimtelijke planners. In Mechelen bouwde D+A Project onder meer als gedelegeerd bouwheer het Porsche Centre Mechelen voor D’Ieteren.