Het gaat het Mechelse bedrijf Crossroad voor de wind. Dit jaar zijn al 10 medewerkers aangeworven en er wordt nog extra volk gezocht. Crossroad opende bovendien een externe hub in het vernieuwde Thor Park in Genk.

Crossroad helpt bedrijven bij hun digitale transformaties. De focus ligt op het creëren van toegevoegde waarde voor de klant en het realiseren van een hogere productiviteit en meer efficiëntie. De inzet van nieuwe methodieken en technologiën als Blockchain, IoT, API management, Process & Data Mining vormen het sluitstuk in de aanpak.

Managing Director Peter Van Laer: “Onze klanten verwachten creatieve input om hun oplossingen te bouwen en uit te voeren. Daarom zijn onze medewerkers een mix van junior en senior profielen. Het zijn entrepreneurs met focus op resultaat. En hoe beter de resultaten, hoe meer ruimte voor fun op het werk. In 2018 willen we klaarstaan met een team van een zeventigtal personen om zowel vanuit Mechelen als Genk de klanten te bedienen.”

Aanwervingen

Dit jaar heeft Crossroad al 10 medewerkers aangeworven voor functies als business- en proces consultant, data- en proces mining expert en IT architect. Er worden nog nieuwe medewerkers gezocht met als opleiding handelsingenieur, TEW of burgerlijk ingenieur.

Crossroad heeft klanten in verschillende sectoren. Zij zetten sterk in op Project & Portfolio, Smart Supply Chain, Smart Operations & IT en Smart Mobility.  Crossroad werd opgericht in 2007 en realiseerde in 2016 een omzet van 9 miljoen euro met een vijftigtal consultants.