Crestron sluit contract met H. Essers

Vlnr Robin van Meeuwen, CEO van Crestron, Gert Bervoets, CEO van H.Essers en Pascal Vranken, COO van H.Essers.

Vlnr Robin van Meeuwen, CEO van Crestron, Gert Bervoets, CEO van H.Essers en Pascal Vranken, COO van H.Essers.

Crestron, met Belux-hoofdkantoor in Rijmenam, heeft zijn forward en reverse logistics voor EMEA toevertrouwd aan logistiek dienstverlener H.Essers. Begin deze week werd een samenwerkingscontract ondertekend dat in voege gaat op 1 januari en een looptijd heeft van 5 jaar. Crestron is wereldleider voor advanced control and automation systems.

“Wij zijn zeer verheugd over de nieuwe samenwerking met H.Essers”, zegt Robin van Meeuwen, CEO van Crestron. “Zij tonen begrip voor complexe en multiculturele logistieke zaken. Dit gekoppeld met de verwachtingen van onze klanten om producten tijdig, correct en efficiënt te leveren, is cruciaal voor de verdere groei van ons bedrijf. De persoonlijke aanpak van H.Essers is zeer belangrijk. Met hen aan onze zijde kunnen we verder bouwen aan de groei van Crestron EMEA en de nodige interne en externe veranderingen opvangen.”

H.Essers biedt Crestron een one stop shop oplossing waar Crestron’s repair en assemblage activiteiten door eigen techniekers uitgevoerd kunnen worden. H.Essers heeft hiervoor een state of the art technische ruimte op haar logistieke site in Kampenhout. Anderzijds behandelt H.Essers alle logistieke, administratieve en douanetechnische stromen met specifieke picking- en opslagoplossingen. Hiervoor werd een nieuw WMS-systeem ontwikkeld op maat van Crestron zodat alle logistieke operaties efficiënter en transparanter worden georganiseerd.

Vanaf 1 januari 2016 zullen zo’n 18 personeelsleden van Crestron on-site tewerkgesteld worden op de logistieke site van H.Essers in Kampenhout. H.Essers zal ook een 20-tal extra werknemers aanwerven voor de logistieke ondersteuning van deze activiteiten.