André Coleman, Managing Director Credisoft.

André Coleman, Managing Director Credisoft.

Credisoft uit Kapelle-op-den-Bos verdeelt vanaf nu de credit management software van het toonaangevende Nederlandse Credit Tools in België. De twee bedrijven werken al geruime tijd samen. Credit Tools bezegelde deze samenwerking met de benoeming van Credisoft tot Business Partner voor de verkoop van Credit Tools credit management software in België.

Credisoft heeft zich gespecialiseerd in de implementatie van credit management software. Daarbij heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan met de softwarepakketten van Credit Tools op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen.

“De samenwerking past in onze doelstellingen op het gebied van internationale uitbreiding. Credisoft heeft ruime ervaring en kent de Belgische markt. Daarmee hebben wij in hen een uitstekende partner gevonden”, zegt Pim van der Hagen, CEO van Credit Tools.

Credisoft is uiteraard tevreden met deze erkenning. “De benoeming tot reselling partner is een nieuwe mijlpaal in de evolutie van Credisoft. Het is een perfecte match tussen onze ervaring in het optimaliseren van credit managementprocessen en de innovatieve software van Credit Tools. Dat geeft ons een voorsprong in de markt”, vult André Coleman, Managing Director van Credisoft aan.