Het Mechelse digitaal marketingbedrijf Cre@ctiv dat al jaren ervaring heeft met het bouwen van websites en webshops voor anderen gaat nu zelf van start met SurpriseYourPet.be.

Het jonge en flexibele Cre@ctiv-team van Elien Defraeije had nog nooit een webshop gebouwd voor zichzelf, maar daar komt nu verandering in. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging voor Elien, de zaakvoerder van Cre@ctiv. Ze is samen met haar eigen webdesign-team aan de slag gegaan voor de creatie van de webshop SurpriseYourPet.be. Deze shop biedt verrassingsboxen met speelgoed en lekkers aan voor honden en binnenkort ook voor katten.

Mascotte

Dat Elien voor dit concept koos, ligt eigenlijk voor de hand. “Al jaar en dag is de mascotte van Cre@ctiv een Franse Bulldog die zowel op de website als op kantoor (met standbeelden) prominent aanwezig is. Sinds vorig jaar loopt er ook een levende viervoeter tussen en onder de bureaus van Cre@ctiv. Phoenix is  één van de inspiraties en meteen ook de oorzaak van het ontstaan van SurpriseYourPet.be.”

Bij een webshop komt heel wat kijken op technisch, logistiek, juridisch en commercieel vlak. Daarnaast heb je niks aan je webshop als niemand hem bezoekt. “Digitale marketing en grafisch ontwerp zijn toevallig ook andere specialiteiten van Cre@ctiv. Het hele team stak de koppen bij elkaar om van Surprise Your Pet één geheel te maken.”

Het maken van de webshop, opstarten van social media en nieuwsbrieven, schrijven van blogs, maken van logo’s en een volledige huisstijl gebeurde intern als team. Daar zijn ze sterker uitgekomen. “Door zelf een webshop op te starten en te beheren, begrijp ik nu beter wat onze klanten allemaal doormaken.”, vertelt Elien. “Het betekent niet enkel een stap vooruit voor Surprise Your Pet maar zelfs twee stappen vooruit voor Cre@ctiv.”