CozySara Lardenoit (In-pakt.be) wil webshops een gezicht geven en organiseert voor de tweede keer Cozy Sunday in d’ Oude School in Weerde. Meer dan 25 webshops zullen er op zondag 15 november live aanwezig zijn en hun waren voor één keer persoonlijk aan de man brengen.

“We zetten de webshops voor één dag in de schijnwerpers en kiezen bewust voor kleine ondernemers die we een extra boost geven door te laten zien wat hun shop inhoudt en hoe leuk online shoppen kan zijn”, aldus Sara Lardenoit.

“Dit jaar zetten we ook extra in op gezelligheid. We merkten vorige editie dat dat in de smaak viel; dat de lokale bevolking ook echt genoot van het doorbrengen van hun zondagnamiddag met vrienden en familie in een gezellig kader. Dit jaar hebben we dus een heuse Cozy Corner én Food Market met extra hoekje om te blijven plakken!”

Bij de webshops zijn er heel wat uit Weerde, maar ook uit de buurgemeenten. Naast Sara’s eigen In-pakt.be (Weerde) zijn dat onder meer Kousen & Karton (Eppegem), Janne Maan (Mechelen), Mooie Dozen (Kampenhout) en Mr Gin (Mechelen).