De Belgische keten van culinaire beleveniswinkels Cook & Serve, die ook een winkel heeft in Mechelen, viert haar driejarig bestaan met de lancering van een eigen private label collectie. Deze collectie van exclusieve Cook & Serve producten wordt op de markt gebracht in samenwerking met Belgische leveranciers zoals Serax, Point Virgule, DM Depot en Teaclassix. De derde verjaardag wordt ook uitgebreid gevierd tijdens het feestelijke klantenweekend dat loopt van vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november.

Cook & Serve koos enkele van zijn beste en meest kwalitatieve leveranciers uit om hun producten in exclusiviteit op de markt te brengen. Oprichters Tom van Moer en Lode Verschuere: ‘We zijn bijzonder trots dat we met ons Belgische bedrijf deze private label collectie hebben kunnen lanceren. Dit toont duidelijk dat ook onze Belgische leveranciers sterk in Cook & Serve geloven. Sinds deze week zijn de producten te koop in al onze verdeelpunten. Op drie jaar tijd zijn we erin geslaagd om zes succesvolle winkelpunten te openen. Cook & Serve is een concept dat aanslaat bij de consument. De producten voor de Cook & Serve private label collectie werden nauwgezet uitgekozen en we zijn ervan overtuigd dat ze ook een schot in de roos zullen zijn.”

In samenwerking met de leveranciers werden stijlvolle en handige items aan de Cook & Serve private label collectie toegevoegd: een gietijzeren theepot met bijhorende cupjes, verschillende gin-tonic sets, een ontbijtset met een snijplankje, vergiet en ontbijtkom. Daarnaast zijn er nog leuke hebbedingen die ideaal zijn als cadeau: koffie- en theemokken in de vorm van dieren, theelichtjes in porselein met een decoratief vogeltje en minivaasjes om de muur op te fleuren.

Voor het feestelijke Cook & Serve klantenweekend van vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november worden de zes shops aangekleed in eindejaarssfeer. Bezoekers kunnen genieten van een glaasje bubbels en ontvangen 10% korting op het volledige assortiment. Cook & Serve Mechelen is ook open op zondag 27 november.