Cook & Serve komt ook naar Mechelen

CookserveCook & Serve heeft Mechelen uitgekozen voor een vierde vestiging. In november gaat het trefpunt voor foodies open aan de IJzerenleen.

Het gaat snel voor Cook & Serve. Na Brugge en Hasselt komen er dit jaar nog twee kook- en beleveniswinkels bij: in oktober in Oostende en in november in Mechelen.
De keten van culinaire winkels onderstreept met de keuze voor Mechelen haar ambitie om een belangrijke speler te worden op het vlak van koken en decoratie.

De historische centrumstad Mechelen kreeg volgens initiatiefnemers Lode Verschuere en Tom Van Moer de laatste jaren een opmerkelijke make-over. Shoppingstraten, invalswegen en pleinen werden heraangelegd en heel wat waardevolle gebouwen werden gerenoveerd. Mechelen staat volgens hen aan de vooravond van een periode van groei en bloei als winkelstad. Cook & Serve gelooft sterk in het potentieel en koos voor een charmant en ruim winkelpand op de IJzerenleen op een steenworp van de Grote Markt. De winkel zal heel wat producten in exclusiviteit voor Mechelen en omgeving kunnen aanbieden.

Oprichters Lode Verschuere en Tom Van Moer lichten toe: “Het najaar wordt uitermate boeiend voor Cook & Serve met de opening van de winkels in Oostende (oktober) en Mechelen (november). Meteen verdubbelen we ook ons aantal vestigingen en groeien we van twee naar vier winkels. De fantastische reacties van onze klanten in onze bestaande winkelpunten zijn hartverwarmend. Vandaar dat niemand bij Cook & Serve er aan twijfelt dat ook de shoppers uit Mechelen en
omstreken vlot de weg naar Cook & Serve zullen vinden.”

Met de opening van de Mechelse vestiging creëert Cook & Serve drie bijkomende
arbeidsplaatsen. Cook & Serve is nog op zoek naar een shopverantwoordelijke, enkele shopmedewerkers en studenten voor weekend- en vakantiewerk. Solliciteren kan via jobs@cookserve.be.