Cook & Serve, een keten beleveniswinkels rond koken die ook een vestiging heeft in Mechelen, is nu ook van start gegaan met een webwinkel. Met deze nieuwe webwinkel wil Cook & Serve een nog breder publiek aanspreken en klanten een extra online service aanbieden.

De webshop van Cook & Serve zal een ruim assortiment voor keuken en tuin aanbieden. De klant kan zelf kiezen of hij zijn bestelling afhaalt in één van de zeven Cook & Serve winkels of ze thuis laat leveren.

Het gaat snel bij Cook & Serve. Het 100% Belgische bedrijf heeft al tal van awards gekregen en heeft na amper drie jaar al zeven vestigingen. Het merk werkt samen met de belangrijkste kook- en decoratiemerken zoals Serax, Le Creuset, Wüsthof, Global, D&M, Point Virgule, Peugeot, Demeyere, Esschert Design en Tokio Design en biedt daarnaast een gamma kookgadgets en decoratie-ideeën aan, telkens volgens seizoen. De keten baseert zich voornamelijk op drie pijlers: koken, decoratie en de kruidentuin, met groene gadgets voor tuin en terras.

Expansie

Intussen werkt Cook & Serve volop aan zijn expansieplannen. Voor dit jaar en 2018 worden nog openingen van nieuwe vestigingen bestudeerd, in andere steden maar ook andere shoppingcentra. Als 100% Belgisch bedrijf en concept wil Cook & Serve zijn doelstelling waarmaken om op termijn niet alleen de marktleider in Vlaanderen te zijn, maar het ook in heel België te worden op het vlak van koken en decoratie. Oprichters Tom van Moer en Lode Verschuere hebben plannen om verder te groeien naar minstens 12 vestigingen.