CookserveCook & Serve, de nieuwe keten van culinaire beleveniswinkels, is door Comeos aangeduid als finalist voor de Mercuriusprijs die wordt toegekend aan het Winkelconcept van het Jaar. De winnaar wordt bekend gemaakt op 28 oktober.

De jury van Comeos was heel lovend over Cook & Serve: “Zij verkopen niet zomaar keukenartikelen, wel keukenplezier.”

Met binnenkort vier winkels is Cook & Serve sinds kort een referentie op de Belgische markt op het vlak van koken en decoratie. Er zijn al winkels in Brugge en Hasselt en binnenkort opent er één in Oostende (oktober) en in Mechelen (aan de IJzerenleen 19 in november).

Oprichters Tom van Moer en Lode Verschuere reageren enthousiast op de erkenning door Comeos: “We zijn bijzonder tevreden en trots dat we met ons jonge bedrijf reeds deze nominatie in de wacht hebben kunnen slepen. Het
toont duidelijk dat niet alleen de consument Cook & Serve weet te smaken, maar dat ook een team van retail professionals zijn goedkeuring geeft. Het wordt spannend op de prijsuitreiking op 28 oktober in Tour & Taxis Brussel,
want de andere finalisten zorgen voor een sterke competitie, maar we kijken er alvast erg naar uit! Dit is tegelijk ook een erkenning en dank u aan al onze medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven.”