Lode Verschuere en Tom Van Moer.

Tom Van Moer en Lode Verschuere.

Cook & Serve, de keten van culinaire beleveniswinkels die ook een vestiging heeft in Mechelen, is geselecteerd voor de finale van de Shopping Awards 2016 in de categorie Retailers – Best Newcomer on the Belgian and Luxembourg market in the last 2 years.

De organisatie van de verkiezing is in handen van BLSC, the Belgian Luxembourg Council of Shopping Centers, met enkele gezaghebbende spelers uit de retailwereld als ondersteunende partners en in de jury. De uiteindelijke winnaar wordt op 13 oktober in Brussel op de Trademart bekend gemaakt.

Naast shoppingcentra en retailparks worden ook retailers genomineerd die zich onderscheiden door hun dynamisme, hun ontwikkeling of concept. In de categorie Retailers – Best Newcomer on the Belgian and Luxembourg market in the last 2 years strijdt Cook & Serve om de prijs tegen Juttu, Greenway, McDonalds en Carrefour.

Met vijf winkels is Cook & Serve sinds kort een referentie op de Belgische
markt op het vlak van koken en decoratie. Met winkelpunten verspreid
over het ganse land (in Mechelen, Aalst, Brugge, Hasselt en Oostende) bereikt de keten steeds meer liefhebbers van kwalitatieve kook- en
decoratiespullen. Cook & Serve bevestigt vandaag ook nog eens zijn ambitie om binnenkort in een aantal shoppingcentra in België aanwezig te zijn en maakt daarvoor binnenkort zijn plannen bekend.

Oprichters Tom van Moer en Lode Verschuere reageren enthousiast op de finaleplaats. “We zijn bijzonder tevreden en trots dat we met ons bedrijf deze
nominatie in de wacht hebben kunnen slepen. Het toont duidelijk dat niet
alleen de consument Cook & Serve weet te smaken, maar dat ook een team
van retail professionals zijn goedkeuring geeft. Het wordt spannend op 13
oktober op de Trademart in Brussel, gezien de sterke competitie, maar we kijken er alvast erg naar uit! Dit is reeds onze tweede belangrijke nominatie naast onze finaleplaats vorig jaar als Winkelconcept van het jaar bij Comeos.”