Contribute Group, één van de bewoners van het Mechelse Oh! en gespecialiseerd in innovatieve technologische oplossingen, organiseert op 25 en 26 november een tweedaagse hackaton.

“Een hoge nood aan innovatie is meer en meer tastbaar bij onze klanten. Tijd om ons innovatiepotentieel te vergroten en onze expertise te verscherpen. Vandaar onze hackaton”, aldus Contribute-Group. “Onze consultants komen dagelijks bij klanten terecht, waardoor ze perfect op de hoogte zijn van hun
problemen en vraagstukken. Door deze waardevolle kennis te delen en te vermenigvuldigen met de nieuwste trends, kunnen we als IT-groep meer baanbrekende oplossingen bieden en beter inspelen op de snel veranderende markt. Een interne kruisbestuiving dus!”

Geen hackathon zonder een stel enthousiaste deelnemers, kilo’s pizza en een overload aan koffie om de creatieve geesten te voeden. Ook fun, ontspanning, motiverende sprekers en mooie prijzen staan op de checklist.

Uitdager van dienst is de stad Mechelen. De deelnemers worden uitgedaagd om te werken rond vijf thema’s gelinkt aan het smart city principe. De hackaton vindt plaats in het Mechelse ondernemershuis Oh!

Contribute Group heeft een gevarieerd team dat probleemoplossend denkt, efficiënt en flexibel is. Het bedrijf stimuleert intrapreneurschap en co-creatie en integreert crowdsourcing. “Contribute Group staat voor pragmatisme en een hands-on mentaliteit. Conceptualiseren, maar ook concretiseren (lean start-up/co-creatie) staan bovenaan onze checklist.”