Onder het motto 1 summer, 20 workshops, 300 seats organiseert Contribute Group, bewhOh!ner van het Mechels ondernemershuis, zijn Summer of Technology of  #SOT17. Iedere dinsdag en donderdag van juli en augustus houdt Contribute Group in The Oaks Academy in Kontich gratis workshops voor aanhangers van digitale transformatie, senior developers, beslissingnemers, innovators en managers.

Het bedrijf noemt zijn zomer van 2017 een techfestival, met gratis seminaries en workshops in functie van een waardevolle technologie of een interessant topic in de revolutionaire digitale wereld. “Als bewOh!ner hebben we een goede band met de stad Mechelen, doen we aan co-creatie en kennen we de meerwaarde hiervan. We dagen deze zomer 20 keer een groep gelijkgestemden uit om kennis op te doen, innovatie te ontdekken en co-creatief te denken”, aldus Contribute Group.

Bedoeling van het techfestival is bewustmaking te creëren rond innovatie en technologie, met topics als artificiële intelligence, IoT, project management, blockchain, UX design, mobiel en slim front-end en back-end development. Zowel managers en innovators als technische profielen zijn welkom.

Coaches van de workshops zijn onder meer Dimitri Holsteens van 2commit, Filip Huysmans van Contribute, Melissa Warrens van Evance, Sam Debruyn van 3factr, Bjorn Conjaerts van EqualMinds Belgium en Jens Mortier van Trase.