tuikConnect Group, met hoofdkantoor in Kampenhout, heeft Jeroen Tuik benoemd tot nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Hij treedt in functie vanaf 1 mei.

Nederlander Jeroen Tuik heeft reeds  managementfuncties bekleed bij Benchmark en Pemstar, die actief zijn in dezelfde sector als Connect Group.

Sinds april 2015 was COO Flor Peersman CEO ad interim. Met het aanstellen van Jeroen Tuik wordt het managementteam versterkt en kan Flor Peersman opnieuw focussen op de operaties in zijn functie als COO.

Flor Peersman: “Ik ben blij dat Jeroen ons managementteam komt versterken. Het gelijktijdig uitvoeren van de functies van CEO en COO was een hele zware belasting die ik met plezier heb volbracht, maar ik ben blij dat ik mij nu opnieuw volledig kan concentreren op mijn taken als COO. De markten en uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, vragen de volledige aandacht van een voltijdse COO en een voltijdse CEO. Met Jeroen erbij wordt dit nu ingevuld.”

Jeroen Tuik: “Ik kijk er naar uit het managementteam van Connect Group te kunnen vervoegen. Het bedrijf staat nog voor belangrijke uitdagingen, maar ik geloof heel sterk in het kunnen van het bedrijf en wens mijn bijdrage te leveren tot zijn succes.”

Jeroen Tuik zal op de algemene vergadering van 26 april worden voorgedragen om aangesteld te worden als bestuurder.