Comeos geeft Cook & Serve aanmoedigingsprijs

cookenserveCook & Serve, de keten van culinaire beleveniswinkels die ook een vestiging opent in Mechelen op 20 november, viel in de prijzen bij de wedstrijd Winkelconcept van het Jaar. Comeos, de federatie voor handel en diensten, reikte naar jaarlijkse gewoonte de Mercuriusprijs uit, en Cook & Serve was één van de finalisten. De hoofdprijs sleepten ze niet in de wacht, die ging naar Medi-Market, een supermarkt die farmacie en parafarmacie combineert. Maar het ondernemerschap van Cook & Serve werd toch beloond met de Aanmoedigingsprijs.

De jury van Comeos sprak lovend over Cook & Serve: “Zij verkopen niet zomaar keukenartikelen, maar keukenplezier.”

Oprichters Tom Van Moer en Lode Verschuere openden de afgelopen twee jaar maar liefst 4 Cook & Serve filialen. Het uitgebreide aanbod aan kwalitatieve kook- en decoratieartikelen, de doorgedreven productpresentatie en de persoonlijke dienstverlening werden door de jury fel gesmaakt. Daarnaast wou diezelfde professionele jury, met ondermeer retail professor Gino Van Ossel, het ondernemerschap van Lode Verschuere en Tom Van Moer bekronen.

Oprichters Tom van Moer en Lode Verschuere reageren enthousiast: “We zijn bijzonder tevreden en trots met deze Aanmoedigingsprijs. Dat we met ons jonge bedrijf reeds deze titel en finaleplaats konden veroveren, is geweldig! Het toont duidelijk dat niet alleen de consument Cook & Serve weet te smaken, maar dat ook een team van retail professionals zijn goedkeuring geeft. Dit is tegelijk ook een erkenning en dank u aan al onze medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven.”