MECHELEN – Het Mechelse reclamebureau if we were you is door Colex ingeschakeld om het bedrijf bekender te maken bij internationale prospecten en klanten. Colex is het exportbedrijf van Colruyt Group.

“Het is de eerste keer dat we voor Colex werken”, zegt Colette Cornelissens, account manager bij if we were you. “Het contact ontstond na een Google search van de marketingstrateeg van Colex.”

Colex (Colruyt Export) levert een groot deel van de producten van huismerken Boni en Everyday per container aan distributeurs, importeurs en winkelketens over heel de wereld. Om het bedrijf te ondersteunen, schakelde Colex communicatiebureau If we were you in.

Expertise

“We benadrukken in de communicatie dat Colex de retailexpertise die Colruyt Group in België heeft opgebouwd ook in het buitenland zal inzetten, los van de producten an sich”, aldus Colette Cornelissens. “We creëren voor Colex o.a. brochures, catalogi, huisstijlitems, corporate communicatie en beursmateriaal. Zo ondersteunen we het merkenbeleid voor export via B2B-communicatie.”

If we were you is een full service reclamebureau waar zeven mensen werken: vier grafische ontwerpers en drie strategen/account managers. “Ieder van ons kan bouwen op een pak ervaring dat we hebben opgedaan in verschillende sectoren en reclamebureaus. We adviseren onze klanten zoals we vrienden zouden adviseren: betrokken, eerlijk en recht voor de raap. Bij alles wat we doen hanteren we de ultieme vraag: “Zouden wij dit doen, als wij u waren?”.”