Nadat ze tijdens NewYear@Voka in januari in Lier de aanwezigen al eens had toegesproken met het nieuws, is het nu officieel. Op 22 maart heeft Claudia De Moor tijdens de algemene vergadering van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen het voorzitterschap van het Lokaal Ondernemersnetwerk Neteland op zich genomen. “Ik wil me engageren om de ondernemers uit Lier, Duffel, Berlaar en Nijlen en deze gemeenten nog meer met elkaar te verbinden”, zegt Claudia De Moor.

Claudia De Moor van het Lierse Vosschemie Benelux neemt zo de fakkel over van Michel Ooms. Die stelde vast dat de groei van zijn bedrijf Omco Air Treatment alsmaar meer tijd vroeg. “Het verhaal achter elke ondernemer is interessant en het is boeiend om elkaar te leren kennen. Ik hou ervan om mensen met elkaar in verbinding te brengen”, geeft Claudia De Moor mee. “Voorts ben ik leergierig van nature en heb ik veel interesse voor alle facetten van het ondernemerschap. Ik steek graag de handen uit de mouwen en blijf niet bij de pakken zitten.”

De onderneemster zal het voorzitterschap combineren met haar zaak Vosschemie Benelux in Lier, waar ze medezaakvoerder en manager finance & HR is. Daarnaast is Claudia De Moor voorzitter van de Vereniging Mechelsesteenweg Lier, secretaris van Shopping Lier vzw en actief in de Economische Raad van Lier. Het huidige bestuur van LON Neteland bestaat naast Claudia De Moor uit Philip Deschietere, John Alpaerts, Patrick Gepts, Dirk Vandyck, Michel Ooms, Karine Van der Sluis, Chris Govaerts, Peter Celis, Staf Vervoort en Dirk Verbist.