Chef van Centpourcent kookt met Viki Geunes

axelcolonnacesariAxel Colonna-Cesari, sterrenchef van restaurant Centpourcent uit Sint-Katelijne-Waver, is door zijn collega Viki Geunes (tweesterrenchef van restaurant ’t Zilte) uitgenodigd om samen te koken voor 350 bedrijfsleiders tijdens het fundraisingdiner van het G-sportfonds van de provincie Antwerpen. Dat diner heeft plaats op vrijdag 20 mei op de evenementenboot Oceandiva in het Kattendijkdok in Antwerpen.

“Dit is de derde editie van het fundraising diner. De vorige twee keren heeft Viki Geunes gekookt, en voor deze derde editie zochten we naar een mooie combinatie met een andere sterrenchef”, zegt Dimitry Beuckelaers, diensthoofd communicatie en fondsenwerving van het Autonoom Provinciebedrijf Sport (APB Sport). “Viki heeft ons gesuggereerd om in zee te gaan met Axel Colonna-Cesari van Centpourcent. Axel is zeer sociaal geëngageerd en draagt G-sport een warm hart toe, dat weten we. Hij organiseert immers al een paar jaar Sterren op de Grasmat, een voetbaltornooi voor sterrenchefs. De opbrengst gaat steeds naar een sociaal project, en dit jaar was dat G-sport.”

Viki Geunes en Axel Colonna-Cesari hebben voor het fundraisingdiner samen een suggestiemenu op punt gezet dat zal worden uitgevoerd in samenwerking met cateraar J&M Catering Services uit Aartselaar.