Carré mikt met J E U D I op jonge professionals

JEUDIDiscotheek Carré langs de A12 in Willebroek gaat op 2 april van start met J E U DI, een vervolg op de Pretty People Party die 23 opeenvolgende jaren in Carré floreerde op elke eerste donderdag van de maand.

“De habitués van de Pretty People Parties zijn intussen dynamische professionals geworden en ook privé is er voor hen heel wat veranderd, maar uiteraard sluit deze doelgroep zich niet op en koppelt ze graag het zakelijke aan het aangename”, zegt Tim Van Campenhoudt. “J E U D I speelt in op de vraag vanuit deze  doelgroep en vanuit de markt in het algemeen naar een soirée voor 25-plussers, in de week na de werkuren. J E U D I wilt hét event bij uitstek zijn waar men in een gezellige sfeer nieuwe mensen ontmoet en collega’s en zakelijke contacten op een andere manier leert kennen; waar men nog eens tijd maakt voor vrienden en samenkomt om te netwerken en te ontspannen met een hapje, een drankje en aanstekelijke muziek. DJ Dimaro zorgt voor een mix van klassiekers en de meest recente commerciële hits.”

J E U D I vindt om de twee maanden plaats op donderdag, van 19 uur tot 1 uur. Dit jaar zijn de avonden gepland op 2 april, 4 juni, 3 september en 5 november.

“De doelgroep bestaat uit ondernemers, bedrijven, handelszaken en hun genodigden uit de regio Klein-Brabant en de Rupelstreek, ten zuiden van Antwerpen en tot aan de Noordrand van Brussel. Partnerships met grote merken versterken het nationale karakter van het event en brengen ook enthousiaste netwerkers van buiten de regio naar Carré.”