Carl Van Dyck versterkt First

Carl Van Dyck.

Carl Van Dyck.

Het Mechelse ICT-bedrijf First. IT For Business heeft zijn team aanzienlijk versterkt. Carl Van Dyck is er sinds begin september commercieel directeur. Carl (48) was commercieel directeur België bij Argenta Bank en verzekeringen en voorheen actief bij Securex, ondernemersplatform VKW (nu Etion) en Dexia (nu Belfius).

“Bedrijven willen een platform waarmee ze aan efficiëntie winnen in communicatie en processen, en zijn zo veel beter voorbereid op elke toekomstige verandering. Deze aanpak van First slaat aan en First groeide in 8 jaar uit tot een organisatie met 150 ICT-specialisten. Vandaag staan we op een kruispunt om verder uit te groeien tot dé referentie in de sector van outsourcing en managed services.” Zo formuleert Carl Van Dyck de ambities van het bedrijf.

Omdat First als IT-partner dichtbij en bereikbaar wil zijn,  vervoegt Jan Barbier het commerciële team als extra aanspreekpunt voor Oost- en West-Vlaanderen. De voormalige Managing director van Proact heeft bijna 30 jaar ervaring in networking en ICT-oplossingen.

Nog extra kracht komt er met gewezen prof-basketballer en Managing director van Hugo De Jongh-liften Lennert Swaeb (34) als Outsourcing manager, met operationele en commerciële verantwoordelijkheid voor de business unit Outsourcing.