carglassCarglass® Mechelen is verhuisd van de Olivetenvest naar het Industrieterrein Noord. Woensdag is het nieuwe service center aan de Blokhuisstraat 47G officieel geopend. Carglass wil in de nieuwe Mechelse vestiging nog beter inspelen op de verwachtingen van de klant. Ter gelegenheid van de opening krijgen bezoekers tot 30 april een gratis antidiefstalgravering en krijgen klanten er een gratis ruitenreiniger bovenop.

Stefaan Hermans, Operations Director Carglass®, benadrukt de voordelen van de nieuwe locatie. “Ons nieuwe filiaal heeft enkele mooie troeven. Het is gemakkelijker bereikbaar dan onze vorige locatie, er is een ruime parking en uiteraard blijft onze ploeg enorm gemotiveerd om onze klanten tevreden te stellen.”

Een uitstekende service bieden, is één van de topprioriteiten voor Carglass® bevestigt ook Caroline Ameloot, Sales & Marketing Director. “We streven ernaar een efficiënte en kwaliteitsvolle service te bieden, maar willen ook de omkadering zo aangenaam mogelijk maken voor onze klanten. Zo kunnen onze klanten die even moeten wachten, genieten van een kopje koffie en stellen we ook draadloos internet, kranten, tijdschriften en leenfietsen ter beschikking.”