Cambio-auto’s goedkoper in Mechelen en Lier

cambioOmdat de brandstofprijzen aan de pomp continu dalen, past Cambio autodelen ook zijn tarieven aan. De kilometerprijzen dalen met 1 cent. Daarmee staan zowel de kilometer- als de uurprijzen (voor alle wagenmodellen en in alle tarieftypes) opnieuw op het niveau van 2004, het jaar van de opstart van Cambio in Vlaanderen.

Cambio autodelen hoopt hiermee de ondertussen 10.555 gebruikers in Vlaanderen nog voordeliger van dienst te kunnen zijn.

In Lier stelt Cambio 5 deelwagens ter beschikking: 2 op de Vismarkt, 2 op het Leopoldplein en 1 deelwagen op de Veemarkt. Cambio en de stad Lier overleggen momenteel over de uitbreiding met een extra wagen voor de 170 Lierse gebruikers.

In Mechelen zijn 15 standplaatsen van Cambio waar telkens minstens één deelwagen ter beschikking is.

Cambio is niet alleen bedoeld voor privé-gebruikers, maar ook voor zakelijk gebruik. Er zijn speciale formules op maat van bedrijven. Met Cambio-deelwagens blijven de vaste kosten beperkt en wordt enkel betaald in functie van het gebruik. Gebruikstarieven worden berekend op basis van de duur van de reservaties en het aantal gereden kilometers.