MECHELEN – Het Mechelse bedrijf Caeleste is op 25 geëindigd in Deloitte’s 2017 Technology Fast 50, de rangschikking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Vorig jaar was Caeleste nog het snelst groeiende bedrijf uit de hardwaresector.

Het Gentse Teamleader eindigde op 1 in Deloitte’s 2017 Technology Fast 50 met een groei van maar liefst 2.097%. Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte Private, was opgetogen over deze editie: “Deloitte’s Technology Fast 50 toont aan dat forse groeicijfers nog steeds mogelijk zijn. De finalisten geven elk jaar blijk van fantastische troeven, een consistente strategie-implementatie, een internationale business aanpak en kwaliteit. Belgische ondernemers zijn voorlopers in innovatie en spelen een belangrijke rol in de economische ontwikkeling van ons land. We zijn er trots op dat we hen van dichtbij kunnen volgen, hun successen kunnen vieren en hun toekomstige groei kunnen bevorderen.”

189%

Caeleste uit Mechelen deed het net als vorig jaar zeer goed, en staat in de rangschikking op de 25ste plaats met een groei van 189% (gemeten over de voorbije vier jaar).

Het technologiebedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van CMOS beeldsensoren en behandelt de meest geavanceerde projecten in ruimte-, wetenschappelijke, medische, levenswetenschappelijke en industriële toepassingen. Sinds de start in 2006 heeft het Mechelse technologiebedrijf een stevige klantenportefeuille opgebouwd.