Buurtsupermarkt start stickeractie met plaatselijke voetbalclubs

stickeractieDelhaize Proxy uit Muizen heeft een leuke lokale marketingactie opgezet. Klanten kunnen Panini-achtige stickers verzamelen met foto’s van de lokale voetbalclubs KFC Hever en KFC Muizen.

Klanten ontvangen bij elke aankoopschijf van 15 euro gratis een setje sportplaatjes van de club naar keuze. Bij de producten die deelnemen aan deze actie wordt eveneens een setje sportplaatjes gratis gegeven. De sportplaatjes zijn in stickervorm, zodat iedereen een verzamelalbum van de clubs vol kan kleven.

De actie loopt acht weken en gaat van start op woensdag 28 oktober. Gelijkaardige acties werden al gevoerd in de filialen van AD Delhaize in Schelle en Oostmalle.

Elke club krijgt een volledig ingevuld album en alle leden krijgen een leeg album gratis om meteen mee van start te kunnen gaan. Lege albums kunnen ook nog apart worden aangekocht in de winkel. “De ervaring met dergelijke spaaracties leert ons dat iedereen er alles aan zal doen om het verzamelalbum vol te sparen”, zeggen Steven Van Aerschot en Chris Luyckx van Delhaize Proxy Muizen. “De familie wordt alvast gemobiliseerd en in ons geval de buurt, want dat is uiteindelijk waar de buurtsupermarkt een toegevoegde waarde kan betekenen. Het is alleszins een win-win situatie, ook voor de leveranciers die aan de actie deelnemen.”