Business Speeddating in een Porsche

porscheBusiness Speeddating in een Porsche, dat is op zijn minst een origineel idee van Jong Voka Mechelen. In het gloednieuwe Porsche Centre Mechelen vinden de speeddates met 76 ondernemers donderdagavond inderdaad plaats IN de knappe bolides van Porsche. Het concept sprak de leden van Jong Voka Mechelen uiteraard onmiddellijk aan en de Business Speeddate was in een wip volzet.

Het idee om de elevator pitches te houden in de snelle luxewagens ontstond onder meer bij organisatiecoach Dimitri De Meester van D-na, ondervoorzitter van Jong Voka Mechelen.

“We hebben eerst de locatie uitgekozen: het mooie nieuwe gebouw van Porsche Centre Mechelen. Toen dat eenmaal vastlag, begonnen we te dromen: als we de business speeddates nu eens in de wagens zouden houden? We waren er eigenlijk min of meer van overtuigd dat het management van het Mechelse Porsche Centre dat niet zou zien zitten, omdat ze zouden vrezen dat hun luxewagens zouden worden beschadigd. Maar we namen toch contact op met managing director Claude Willaert, en tot onze verbazing en onze vreugde zag die geen problemen en gaf hij met plezier zijn toestemming. De jonge ondernemers die deelnemen, stappen dus donderdagavond van de ene Porsche in de andere om zichzelf en hun professionele bezigheden voor te stellen.”