MGI 3D varnish met iFoil-toepassing.

MGI 3D varnish met iFoil-toepassing.

Het gaat Mechels communicatiebedrijf Buroform voor de wind. “Recente overnames, onder meer van Crozz uit Zaventem,  versterkten onze marktpositie waardoor investeren in de toekomst een logische stap werd”, zegt director Karel Marynen. Het bedrijf investeerde 2,5 miljoen euro in nieuwe technologie en extra mensen.

“Eerder dit jaar werden de drukpersen vervangen door nieuwe machines zodat Buroform kan blijven ingaan op de vraag naar moderne print- en media-oplossingen. Daarnaast realiseerden wij een sterke uitbreiding op onze communicatie- en creatie-afdeling, waardoor wij ons werknemersaantal zagen verdubbelen t.o.v. 2013. Buroform werkt nu met 28 mensen. Als kers op de taart investeerden wij ook in de nieuwe MGI 3D Varnish met iFoil-toepassing. Deze machine biedt uitzonderlijke afwerkingsmogelijkheden waardoor drukwerk een zeer luxueuze uitvoering krijgt.”

Buroform is een communicatiebedrijf in de breedste zin van het woord. “Als sterk groeiend print-, graphics- en mediabedrijf zijn wij een transparant verlengstuk van de communicatie-afdeling van onze klanten”, aldus director Karel Marynen. “We bieden een 360° oplossing voor alle concepten, graphic design, branding, print en verregaande online marketing toepassingen. Bovendien staan wij garant voor flexibiliteit, snelle service en kwaliteit.”

Buroform verzorgt naast deze print- en media-oplossingen ook de uitgave, layout en volledige productie van BO Magazine en M-Magazine.