Bulo werkt enthousiast mee aan Roomin

DAN-collectie van Bulo in de home office van Roomin.

DAN-collectie van Bulo in de home office van Roomin.

Zin om je huis (her)in te richten? Dan kan je tot 18 december elke week van donderdag tot en met zondag terecht bij Roomin aan de Kasteellaan 495 in Gent. Roomin heeft er in samenwerking met een twintigtal Belgische bedrijven een huis ingericht waar consumenten inspiratie kunnen opdoen. De Mechelse meubelspecialist Bulo neemt met enthousiasme deel aan dit project.

Stijn De Rooster van Bulo: “Eigenlijk is Bulo al van meet af aan in het verhaal van Roomin gestapt. Online zijn zij een geweldig ongedwongen forum waar mensen inspiratie kunnen halen voor hun eigen stekje, met de focus op story telling, eerder dan op het commerciële. En dat is nu juist de spirit van Bulo zelf: het gaat om de ziel, het verhaal achter onze producten. Omdat we ondertussen een aantal producten en collecties hebben die perfect in privé woonsten kunnen worden geplaatst, was het voor ons snel duidelijk dat we hier aan moesten meedoen.”

Ook niet onbelangrijk was dat Bulo een goede naambekendheid heeft bij zowat alle generaties, behalve de jonge hippe generatie. “Zij beantwoorden nog niet per se aan het profiel van ons kooppubliek, maar binnen een aantal jaren wel. Roomin en hun netwerk van influencers & media zijn een ideale partner om dat verhaal uit te dragen.”

Het offline gegeven, eerst het concept appartement in Antwerpen en dan nu het herenhuis in Gent, is voor Bulo een uitgelezen kans om hun producten in een totaal ander kader te plaatsen en te belichten. “Op die manier tonen we dat we zoveel meer zijn dan een producent van kantoormeubelen. Ook het feit dat er steeds meer van thuis uit wordt gewerkt, is geen onbelangrijk gegeven. Met onze vernieuwde DAN collectie bieden we daar een perfect antwoord op, en die collectie staat in de home office in Gent.”