BuloDe Mechelse meubelspecialist Bulo is klaar voor de Biënnale Interieur die van 17 tot 26 oktober plaatsheeft in Kortrijk Xpo.

Op de designbeurs stelt Bulo de nieuwe Dan-collectie voor die bedoeld is voor iedereen die vindt dat werken ook verrijkend kan zijn.

Love Work is meer dan een slogan. Het is een uitgangspunt, want vandaag werken we wanneer het ons uitkomt, waar of wanneer dat ook mag zijn”, zegt een woordvoerder van Bulo.

“Het is in deze radicale verschuiving weg van het formele kantoor dat Dan tot zijn recht komt. De collectie is ontworpen en vervaardigd in Mechelen met aandacht voor een multifunctionele duurzaamheid. Het zijn meubelen om te werken, met alle flexibiliteit die een werkplek vandaag vraagt.”

Bulo werd opgericht in 1963 in Edegem en verhuisde in 1987 naar het industrieterrein Mechelen-Noord. Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag in 2013 werd Bulo’s Mechelse showroom omgevormd tot een Werkplaats waar architecten en klanten de producten kunnen beleven, gebruik maken van vrije werkruimte, iets drinken tijdens de file of evenementen organiseren. Bulo heeft ook showrooms in Londen, Amsterdam, Keulen en New York.