NIEL – De Nielse brouwerij De Klem maakt voortaan deel uit van Beedrop.be. Steeds meer handelaars vervoegen deze online marktplaats.

Brouwerij De Klem is het geesteskind van Olivier Op De Beeck, die van zijn passie zijn beroep maakte. In 2012 creëerde hij zijn eerste biertjes, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van Brouwerij De Klem.

In 2016 brengt de brouwerij haar eerste bier Hellegat Blond op de markt, vestigt zich in de Galileilaan in Niel en zet er geregeld de deuren van de dorpsbrouwerij open voor belangstellenden.

Het aanbod van De Klem is intussen flink uitgebreid. Hellegat blond kreeg het gezelschap van super blond, bruin, super bruin en tripel. Verder zijn er het bier van de Rupelstreek Rupeliaan en de proefbrouwsels onder de verzamelnaam Klem Craft Brew.

De artisanale bieren van De Klem zijn nu ook te koop via Beedrop.be.

Levering

Handelaars die aansluiten bij Beedrop.be, bieden hun waren aan op een gezamenlijke online marktplaats: de website van Beedrop. Ze delen alle kosten. Klanten kunnen op de site snel shoppen bij verschillende handelaars uit de regio en hun boodschappen worden thuisgeleverd. De klant betaalt dezelfde prijs als in de winkel, zonder extra kosten voor de levering.

Bij de levering worden pakketten van verschillende handelaars tegelijk geleverd, wat de gereden kilometers en de uitstoot beperkt.