LONDERZEEL/MECHELEN – Brewery of Ideas, organisator van B2B-events uit Londerzeel, heeft voor de derde keer gekozen voor het Mechelse Congres- en Erfgoedcentrum Lamot. Deze keer vindt er een dubbele conferentie plaats: de Belgian Cyber Security Convention en het EuroCloud Forum.

“Je kan inderdaad stellen dat wij een trouwe klant zijn”, aldus Peter Buelens, zaakvoerder van Brewery of Ideas. “Maar met alle voordelen die Lamot biedt, is het voor ons als organisator ook een logische keuze.”

Na de Digital Transformation Conference in mei en een conferentie rond Internet of Things in juni, organiseert  Brewery of Ideas op 25 oktober in Lamot een dubbele conferentie die dan alle zalen van het karaktervolle gebouw aan de Dijle inpalmt. “De basisconferentie is de Belgian Cyber Security Convention. Kmo’s, grote bedrijven, overheden en non-profitorganisaties krijgen er de expertise van Belgische topspecialisten rond data- en cyberbeveiliging voorgeschoteld.”

Het andere luik met een meer internationale uitstraling is het EuroCloud Forum. “Internationale sprekers uit 16  landen, waaronder twee directeurs van de Europese Commissie, komen het gebruik van de cloud in het bedrijfsleven verhelderen en promoten.”

Infrastructuur

Brewery of Ideas is overtuigd van de troeven van Lamot. “Lamot is uitermate geschikt voor conferenties als deze, waar zo’n 500 à 1.000 bezoekers naartoe komen. De infrastructuur is optimaal. Alleen de inkomhal al. Dankzij de grote lichtinval verdwijnt daar onmiddellijk de bekrompenheid. In tegenstelling tot vele andere locaties wordt er zo op natuurlijke wijze een zeer aangename sfeer gecreëerd. Ook de andere zalen en auditoria voldoen feilloos aan onze organisatorische eisen.” Een recente investering in het Auditorium werkt dat nog extra in de hand. Zowel het licht- als het visuele systeem werden grondig onder handen genomen.

De begeleiding van de conferencemanager die alles nauwgezet opvolgt, is een pluspunt, net als de centrale ligging van het Congres- en Erfgoedcentrum. “De locatie is goed bereikbaar vanuit alle hoeken van België. Je zit bovendien in het hartje van Mechelen, wat meteen voor een extra beleving zorgt bij de bezoekers van zo’n congres. Voor de organisatie van onze mid-sized evenementen kiezen wij resoluut voor Lamot.”