Pascale De Snijder heeft een nieuwe dienstverlening toegevoegd aan het aanbod van haar communicatiebureau Box 32 uit Elewijt. Tijdens een workshop brengt ze ondernemers de finesses van corporate branding bij.

“Ik begin met deze workshops omdat elke succesvolle ondernemer een sterk merk verdient”, zegt Pascale De Snijder. “Bij kleinere bedrijven leeft vaak nog het idee dat corporate branding iets is voor multinationals, en dat het peperduur is. Dat klopt niet, integendeel. Corporate branding hoeft niet duur te zijn. Het is juist het gebrek aan corporate branding dat een bedrijf veel geld kan kosten.”

Een duurzame ondernemer speelt in op de bewegingen van de markt en laat zijn bedrijf mee evolueren. “Maar evolueert de uitstraling van zijn bedrijf wel mee? Passen het logo en de huisstijl er nog wel bij? Als je nieuwe kantoren hebt, als de doelgroep van het bedrijf veranderd is, als het bedrijf gegroeid is, dan kan dat een reden zijn om het imago eens grondig te herbekijken.”

De brand workshops van Box 32 worden gegeven in Hoeve Het Zuurbos in Blaasveld en duren telkens een halve dag. Voorlopig zijn er workshops gepland op 10 november, 8 december en 19 januari.