Bouwproject Leipark weldra van start

maquetteBouwpromotoren Hero Construct en IP Groven kondigen de start aan van de werken van het bouwproject Leipark in het centrum van Ruisbroek (Puurs). “Na vijf jaar intensieve voorbereiding is het project Leipark vergund en beginnen de eerste werken in oktober”, aldus de promotoren. Eerst zullen de wegeniswerken worden uitgevoerd.

Leipark is een bouwproject van 41 geclusterde en geschakelde woningen ter hoogte van Kleine lei 15 in Ruisbroek. Het project bestaat uit 5 deelprojecten die ontwikkeld werden door Hero Construct NV en IPGroven en mee zijn ontworpen door architectenbureau Archiprof (Ignace Van Goethem) uit Ruisbroek-Puurs.

Het woonproject is gesitueerd in een groene omgeving, en bovendien wordt er nog een extra park aangelegd door de gemeente. Woonerf Leipark is zeer centraal gelegen in Ruisbroek (achter de kerk) en heeft tal van handels – en horecazaken in de onmiddellijke omgeving. Het is rustig gelegen, maar bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van de A12, 30 minuten van de Brusselse ring en 15 minuten van de Antwerpse ring. Na twee minuten
wandelen door het park ben je bij de dorpsschool. Ook openbaar vervoer stopt in de buurt.

Geïnteresseerden kunnen op woensdag 9 september om 20u een infoavond over het project bijwonen in het cultureel centrum De Nieuwe Ark in Ruisbroek.